دوشنبه 25 آذر 1398

همایش «ساخت و ساز با کیفیت برتر» برگزار می‌شود

همزمان با افتتاح ساختمان New Quality  ، همایش و کارگاه آموزشی «ساخت و ساز با کیفیت برتر» از سوی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن برگزار می‌شود.
در این دوره سه روزه که 21 تا 23 تیرماه در محل مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن برگزار می‌شود ، روش‌ها و فناوری‌های نوین در بهبود ساخت معرفی خواهد شد.
معرفی این روش‌ها با هدف ارتقای کیفیت ساخت و ساز(مصالح، اجرا، طراحی)،  تامین ایمنی و آسایش از طریق فیزیک ساختمان، کاهش هزینه های نگه داری و تعمیر،  مدیریت انرژی در ساختمان و  کنترل کیفیت و مدیریت ساختمان صورت خواهد گرفت.
همایش و کارگاه آموزشی «ساخت و ساز با کیفیت برتر» با همکاری مشترک مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، شرکت مادر تخصصی شرکت عمران شهرهای جدید، شرکت سرمایه‌گذاری مسکن و دانشگاه فنی برلین و با حضور معاون و اساتید دانشگاه فنی برلین برگزار خواهد شد.
مقایسه گزینه های سازه ای مختلف و روش های انتخاب گزینه بهینه ساختمان با کیفیت برتر، معرفی برخی روش های جدید برای ارتقاء ساخت و ساز در ایران، بررسی عوامل موثر در طراحی معماری ساختمان با کیفیت برتر، سامانه مرکب عایق حرارتی بیرونی (ETICS)، ساخت و ساز پایدار و روش های ارزیابی پایداری در آلمان و مدیریت انرژی در ساخت و ساز عناوینی است که در اولین روز برگزاری این همایش از سوی سخنرانان ارائه خواهد شد.
کاربرد بتن‌های سبک (بلوک‌های AAC) به منظور تامین نیازهای طراحی، تامین ایمنی در ساختمان با توجه به ضوابط حریق، معرفی روش های عایق کاری، ارتقاء کیفیت ساخت و ساز از طریق آموزش نیروی انسانی، کارگاه آموزشی عایق رطوبتی سرویس بهداشتی و کارگاه آموزشی روش اجرای بلوک‌های AAC از دیگر عناوینی که در روزهای دوم و سوم همایش به آن پرداخته خواهد شد.
خاطرنشان می‌شود پروژه " طرح و نظارت بر اجرای ساختمان الگو با کیفیت برتر در شهرهای جدید" با همکاری مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن، دانشگاه برلین TUB و شرکت عمران شهرهای جدید با هدف طرح و ساخت مسکن الگو با کیفیت بالا و منطبق با مقررات ملی ساختمانی ایران و در عین حال مطابق با شرایط و امکانات ساخت و ساز کشور تعریف گردید.  هدف از انجام این پروژه، ارائه طرح های منتخب جهت ساخت نمونه‌های آزمایشی در راستای طرح همکاری مشترک ایران و آلمان می‌باشد. اجرای این امر در مکانی در شهر جدید هشتگرد با نظارت گروه های تخصصی مرکز بر روند ساخت و اجرای ساختمان مورد نظر پیش‌بینی شده ‌است و شرایط و ضوابط شهرسازی شهر جدید هشتگرد در این پروژه مورد توجه قرار گرفته است.
تحقیقات صورت گرفته می‌تواند به صورت کاربردی در الگوسازی برای ساماندهی کیفیت محیطی، مدیریت طرح، نظارت و عامل انتقال و استمرار تجربه، مطالعات و طراحی و اجرای ساختمان، معماری و طراحی شهری در صنعت ساخت و ساز کشور مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته دست‌اندرکاران اجرای این پروژه، رعایت ضوابط طراحی معماری ، سازه و تاسیسات بر اساس آیین نامه ها و مقررات ملی ساختمان ایران، رعایت ضوابط طراحی مدولار برای ساختمان، رعایت ضوابط و مقررات شهرسازی و معماری برای افراد معلول جسمی و حرکتی، صرفه‌جویی در مصرف انرژی، حریق، آکوستیک، حذف قالب بندی اضافی تیرها و دسترسی به فضای معماری بیشتر در زیر سقف، استفاده از کف‌های شناور که تاْمین کنندiه آسایش صوتی ساکنین می‌باشد، استفاده از بلوک‌های بتن سبک AAC در دیوارهای پیرامونی ساختمان  که باعث کاهش وزن و تاْمین ایزولاسیون حرارتی ساختمان می‌گردد و  طراحی همساز با محیط زیست و ارتقا کیفیت زندگی از جمله مهمترین مزایای این طرح محسوب می‌گردد.