چهارشنبه 09 بهمن 1398

هفتمین جلسه کمیته کاهش مخاطرات کشور برگزار شد

هفتمین جلسه کمیته کاهش مخاطرات کشور در پژوهشگاه سوانح طبیعی با حضور جمع کثیری از مدیران و کارشناسان سازمان‌های ذیربط و نخبگان دانشگاهی برگزار شد.

هفتمین جلسه کمیته کاهش مخاطرات کشور  در پژوهشگاه سوانح طبیعی با حضور جمع کثیری از مدیران و کارشناسان سازمان‌های ذیربط و نخبگان دانشگاهی برگزار شد.
این جلسه به ریاست علی بیت اللهی رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و در راستای روند تدوین آیین‌نامه‌های اجرایی قانون مدیریت بحران کشور و به دنبال سلسله جلسات تخصصی این طرح برگزار شد.
در این جلسه هم‌اندیشی در خصوص مخاطرات موجود در کشور و اولویت بندی آنها با توجه به سطح اثرگذاری و معیارهای شاخص آنها در کشور صورت گرفت.
همچنین در این جلسه مهندس پژمان زاد‌ نماینده بخش ایمنی حمل و نقل مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی گزارش جامعی از وضعیت خسارات و تلفات در حوزه حمل و نقل کشور ارائه نمود که حدود اهمیت این حوزه را به شکل بسیار جدی مطرح نمود.