جمعه 22 آذر 1398

کارگاه آموزشی فرونشست در شهرستان شهریار برگزار شد

کارگاه آموزشی فرونشست در شهرستان شهریار با محوریت بررسی پدیده فرونشست در دشت شهریار و اثرات ناشی از آن نهم بهمن ماه برگزار شد.

این نشست به دعوت فرمانداری شهرستان شهریار با حضور علی بیت‌اللهی رئیس بخش زلزله‌شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی و تیم کارشناسی همراه و جمع کثیری از مسئولین سازمان‌های مختلف و صاحبنظران این شهرستان در محل فرمانداری شهریار برگزار شد.
بیت‌اللهی در این نشست با ارائه جامعی از کلیه ارکان بحث فرونشست، عوامل موثر بر نرخ این پدیده و همچنین روش‌های کاهش اثرات آن در کلیه ساختارهای شهری و غیرشهری، صنایع، کشاورزی و کلیه المان‌های حیاتی، بر لزوم بررسی‌های بسیار جدی و تخصصی در منطقه شهریار به عنوان یکی از دارندگان بالاترین نرخ فرونشست در کشور تاکید نمود.
در این جلسه، نورالله طاهری فرماندار شهرستان شهریار ضمن تاکید بر لزوم پیگیری مجدانه کلیه مسئولین منطقه در موضوع فرونشست، آمادگی کامل خود را برای همراهی و همکاری با تیم‌های تخصصی برای مطالعات جامع در این حوزه اعلام نمود.
قربانی، مدیر بحران فرمانداری شهریار نیز در بخش دیگری ضمن ارزشمند خواندن این جلسات در جهت روشن‌سازی اذهان مدیران منطقه در موضوع فرونشست همراهی عمیق میان محققین و مدیران اجرایی برای کاهش اثرات این پدیده در منطقه را خواستار شد.