یکشنبه، 6 مهر 1399

نشست مشترک هیات نمایندگی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن با استاندار مازندران

هیات نمایندگی مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن در دیدار مشترک با استاندار مازندران در خصوص راه‌های گسترش همکاری‌ها به تبادل نظر پرداختند.
در ابتدای این دیدار که با حضور استاندار مازندران، معاونین مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن و جمعی از مدیران، کارشناسان و نوآوران دبیرخانه نوآوران مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن در محل استانداری مازندران برگزار شد، صیرفی معاون آموزش و اطلاع‌رسانی مرکز به معرفی اقدامات صورت گرفته از سوی معاونت آموزش و دبیرخانه نوآوران مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن پرداخت. وی با اشاره به تعداد طرح‌های پذیرفته شده نوآوران در این دبیرخانه، بر حضور موثر رابطین استانی و همکاری مستمر آنان با دبیرخانه در خصوص پیگیری اهداف دبیرخانه در استان‌ها  تاکید داشت.
دکتر سینائیان معاون تحقیقات مرکز نیز در ادامه جلسه ضمن معرفی کلی از توانمندی‌های مرکز و بخش‌های تحقیقاتی آن گفت: مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن با بهره‌گیری از متخصصین تراز اول کشور، تحقیق و پژوهش در حوزه ساختمان و مسکن کشور را به صورت جدی دنبال می‌نماید. در این مسیر نیز سعی شده است تا با امضای تفاهم‌نامه‌های مشترک همکاری فعالیت‌های خود را توسعه و رشد دهیم. وی در ادامه با اشاره به برخی اقدامات صورت گرفته از سوی مرکز در استان مازندران و پروژه‌های در حال انجام خواستار امضای تفاهم‌نامه مشترک همکاری به منظور اجرای پروژه‌های مدنظر استان شد.
در ادامه این جلسه واعظی دبیر دبیرخانه نوآوران مرکز نیز در سخنانی گفت: تلاش ما در دبیرخانه نوآوران مرکز بر این است تا بر اساس توانمندی‌های نوآورانه و تدارک سفرهای استانی به صورت مستمر، اندوخته‌های علمی و دانشگاهی را به محصول تبدیل کنیم.
استاندار مازندران نیز در بخش دیگری از نشست مشترک با تاکید بر جایگاه ساخت و ساز بومی در  استان گفت: اصرار ما در استان مازندران بر این است  تا ابنیه محیطی را با سفال احیا کنیم و علاقمندیم تا نوآوران بر روی این موضوع ، شیوه‌های اجرای آن و اینکه با چه روش‌هایی می‌توان وزن و هزینه سفال را تغییر داد و زمینه اقبال جامعه را به آن افزایش داد کار کنند. طراحی و معماری بر اساس اقلیم در هر استانی می‌تواند جزو کارهای بزرگ و مهم باشد و ما در این زمینه نیز علاقمند به همکاری با مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن هستیم.
نوآوران حاضر در جلسه نیز ضمن معرفی اجمال خود و همچنین پروژه‌های در دست اقدام خود، آمادگی خود را به منظور همکاری‌های مشترک اعلام نمودند.