یکشنبه 19 اردیبهشت 1400

بازدید تیم اعزامی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی از مناطق زلزله زده سی سخت

به دنبال رخداد زلزله 6/5 ریشتر سی سخت در استان  کهگیلویه و بویراحمد، تیم تخصصی بخش زلزله شناسی مهندسی و خطرپذیری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی با حضور در مناطق زلزله زده، ارزیابی‌های جامع میدانی را در این شهر و پیرامون آن به عمل آوردند.

با وقوع خسارات متعدد ساختمانی و همچنین ریزش کوه در محورهای منتهی به شهر سی سخت و همچنین با تاکید وزیر راه و شهرسازی مبنی بر ارزیابی کامل خسارات رخ داده و تعیین وضعیت گسل‌های موجود در منطقه، تیم اعزامی مرکز تحقیقات به سرپرستی علی بیت اللهی رئیس بخش زلزله شناسی مهندسی و خطرپذیری در روند این ارزیابی ها، ضمن بررسی شرایط پهنه های گسلی موجود در منطقه و انطباق آن با خسارات رخ داده، به ارزیابی و طبقه بندی آسیب های رخ داده در ساختمان های مسکونی، عمومی و اداری و دیگر زیرساخت‌های شهر سی سخت پرداختند.
در این ارزیابی ها، مدیر بحران استانداری کهگیلویه و بویراحمد و دیگر مسئولین استانی و محلی، تیم ارزیابی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی را همراهی نموده و تلاش شد تا ارزیابی جامعی از کلیه موارد رخ داده صورت گیرد.
خاطرنشان می شود در حاشیه این سفر، جلسه شورای برنامه‌ریزی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در شهر یاسوج با حضور علی بیت اللهی رئیس بخش زلزله شناسی مهندسی و خطرپذیری  مرکز تحقیقات برگزار شد.
در این جلسه، مقرر شد تا طرح تعیین حرایم گسل های شهر یاسوج توسط مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی صورت پذیرد و نتایج این طرح در کمترین زمان در دستور کار نهادهای اجرایی این شهر قرار داده شود.